کاهش خطر سکته با پیروی از رژیم مدیترانه‌ای

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، طبق یافته‌های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می‌شود.

نتایج یک بررسی تازه نشان داده است، تأثیر رژیم مدیترانه‌ای در زنان بیش از مردان است.

نتایج به دست آمده از یک پژوهش حاکی از آن است، زنانی که از رژیم مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند، ۲۲ درصد کمتر از دیگران در معرض سکته هستند.

به گفته محققان، برخی مواد خوراکی، مخصوصا میوه و سبزیجات، موجب کاهش ریسک حمله‌های قلبی و سکته می‌شوند.

براساس نتایج جدیدترین پژوهشی که در این زمینه انجام شده، علاوه بر شواهد قبلی، دنبال کردن رژیم غذایی مدیترانه‌ای می تواند به تقویت استخوان، جوان نگاه داشتن مغز، طول عمر، کنترل وزن و کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز بیماری‌های قلبی کمک کند.

محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «پژوهش‌های ما نشان می‌دهد یک رژیم غذایی محتوی مقادیر بالای میوه، سبزی، ماهی و غذاهای فرآوری نشده، با کاهش خطر سکته در کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی دارند، ارتباط دارد».

انتهای پیام/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *